SP Južna Afrika 2010
+3
SQUID
Dr.Jekyll
King Arthur
7 posters
ГЕНЕРАЛШТАБ :: SJK Akcija :: Fudbal
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: SP Južna Afrika 2010
Ne znam gde su...
Idem da gledam drugo poluvreme, ne znam za koga da navijam, ne navijam za nikoga, neutralan sam.
Englezi kao i uvek imaju problema sa golmanom, ovo bruka šta uradi ovaj...al' nije njemu sada lako...
Idem da gledam drugo poluvreme, ne znam za koga da navijam, ne navijam za nikoga, neutralan sam.
Englezi kao i uvek imaju problema sa golmanom, ovo bruka šta uradi ovaj...al' nije njemu sada lako...
SQUID- Broj poruka : 304
Datum upisa : 22.03.2010
Boli me kurac i za jedne i za druge....nek bude sto vise golova,i zadovoljan!
Utakmica je bila GH2O
King Arthur- Broj poruka : 301
Godina : 30
Данас је дан сунцем обасјан, не игра Звезда ни Партизан. Није важно шта нас дели, дал' смо црвено или црно бели! Данас се само за једне навија, НАШ ТИМ СЕ ДАНАС ЗОВЕ СРБИЈА!!!
Sta reci za ovu utakmicu...
Evo ovo...
SQUID ::Evo ovo...
Jebase nam majku!
Ovi nasi debili veze blage nemaju!
Prosto je neverovatno,a mi se kao neke budale nadamo da cemo da igramo polufinalu!
Halix- Broj poruka : 6
Datum upisa : 29.03.2010
Jeste li očekivali nešto više od naših???Ja nisam...naprotiv,očekivao da će ovako igrati posle svih silnih uzdizanja u nebesa i razmišljanja pre početka šampionata sa kim ćemo da igramo u osmini finala.
Protiv nemac igraćemo sigurno bolje ali ne verujem u neki bolji rezultat a sa kengurima imamo tesnu pobedu.
Svi odreda su podbacili ali svi...do isključenja Luković je bio jedina svetla tačka.
Protiv nemac igraćemo sigurno bolje ali ne verujem u neki bolji rezultat a sa kengurima imamo tesnu pobedu.
Svi odreda su podbacili ali svi...do isključenja Luković je bio jedina svetla tačka.
Dr.Jekyll- Broj poruka : 207
Datum upisa : 23.03.2010
Sad sam stigao kuci. Krenuo sam iz Apatina u 12h i za 9 sati dosao. Utakmicu nisam ni pratio ni gledao. Samo mi je Stefan rekao da smo izgubili 1:0.
Medjutim, imam neko drugacije obavestenje. Pricao je sa svojim drugarima a oni svi, posto su gledali nasu utakmicu su jednoglasni da je Srbija strasan tim. Da je Gana pobedila samo zahvaljujuci snaznim crncugama sa kojima ni Brazil nije imao lak posao. Pobedo ih je u prijateljskoj samo 1:0.
Danas fudbal igra svako u svetu. Nije mi jasno zasto se uopste utakmice deli na favorite i autsajdere. I fudbalska lopta je okrugla a sreca promenljiva. Ne treba sve poraze videti tako crno. Mozda cemo sledece dve utakmice dobiti i opet idemo dalje. A da smo najbolji na svetu, nismo. Nema najboljeg. Ima samo onog ko ce osvojiti svetsko prvenstvo. Moze to da bude svaka ekipa pa i Koreja, na primer. Nama ostaje da navijamo i zelimo pobede. Sta ce biti znace se tek na kraju.
Medjutim, imam neko drugacije obavestenje. Pricao je sa svojim drugarima a oni svi, posto su gledali nasu utakmicu su jednoglasni da je Srbija strasan tim. Da je Gana pobedila samo zahvaljujuci snaznim crncugama sa kojima ni Brazil nije imao lak posao. Pobedo ih je u prijateljskoj samo 1:0.
Danas fudbal igra svako u svetu. Nije mi jasno zasto se uopste utakmice deli na favorite i autsajdere. I fudbalska lopta je okrugla a sreca promenljiva. Ne treba sve poraze videti tako crno. Mozda cemo sledece dve utakmice dobiti i opet idemo dalje. A da smo najbolji na svetu, nismo. Nema najboljeg. Ima samo onog ko ce osvojiti svetsko prvenstvo. Moze to da bude svaka ekipa pa i Koreja, na primer. Nama ostaje da navijamo i zelimo pobede. Sta ce biti znace se tek na kraju.
v.v.ilic- Admin
- Broj poruka : 704
Godina : 75
Crvena za Lukovica
v.v.ilic- Admin
Dr.Jekyll ::Jeste li očekivali nešto više od naših???Ja nisam...naprotiv,očekivao da će ovako igrati posle svih silnih uzdizanja u nebesa i razmišljanja pre početka šampionata sa kim ćemo da igramo u osmini finala.
Iskreneo, ja sam očekivao mnogo više, od one prijateljske sa Novim Zelandom užasno igraju.
Svi su loše igrali, pogotovo Žigić i Pantelić, Krasić isto jako loše. Luković je bio dosta dobar, mada mi ne ide u glavu da može da bude takav idiot, znači zna da ima žuti i on drži onog za ruku da ne može da se pomera.
Što se tiče Kuzmanovića, ne znam da li je to bilo namerno, verujem da nije, ne znam...
Biće valda bolje protiv Švaba, biće jako teško, evo kako su počistili Australiju, al' ko zna, čuda se dešavaju.
Boli me kurac,za nas kad smo debili..............joooo sto mi nije prosla Rusija na sp da imam za koga da navijam!
Evo, duvamo!DjoleRiot ::Deste vuvuzele!
v.v.ilic- Admin
Jebale ih vuvuzele...meni su se ogadili kada sam gledao afrički kup nacija u januaru ove godine i kada su sa tim džointima stvarali nesnosnu buku.
Dr.Jekyll- Broj poruka : 207
Datum upisa : 23.03.2010
Španija 0 - 1 Švajcarska
Svaka čast...
Svaka čast...
Odoh sad da popijen 2 Neurola da smirim zivce.
v.v.ilic- Admin
Nervirao sam se poslednjih 20 minuta. Mislio sam da ce nam dati, po obicaju, dva komada u produzetku.
Jos kad je sviran penal, da Bog sacuva.
Gledao sam utakmicu u jednoj kafani a tamo bili i neki biciklusti, Nemci. Gledali i oni. Morali da cute. Svi u kafani navijali za nas a ja bio najglasniji. Da smo dobili gol morao bih da tucem to dvoje (matori i matora, neki biciklisti)
Jos kad je sviran penal, da Bog sacuva.
Gledao sam utakmicu u jednoj kafani a tamo bili i neki biciklusti, Nemci. Gledali i oni. Morali da cute. Svi u kafani navijali za nas a ja bio najglasniji. Da smo dobili gol morao bih da tucem to dvoje (matori i matora, neki biciklisti)
v.v.ilic- Admin
POOOOOOOOOOOBEEEEEEEDAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad ce biti gadno ako Nemci pobede Ganu.
v.v.ilic- Admin
Zdenjek Zeman, bivsi trener Crvene zvezde izasao u javnost sa kritikom Italijanskog napadackog reda na svetskom prvenstvu. Izasla mu u novinama ova slika.
v.v.ilic- Admin
Ako pobedimo Australiju idemo u Osminufinala. Ako odigramo nereseno Gana bi morala da tuce Nemce da bi smo isli dalje. Sve ostalo je za nas pogubno.
v.v.ilic- Admin
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
ГЕНЕРАЛШТАБ :: SJK Akcija :: Fudbal
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|